Adres station Nijmegen

Het kan handig zijn het adres station Nijmegen te hebben voor verschillende doeleinden. Zo kunt u het adres station Nijmegen gebruiken om het station op te zoeken op een kaart of navigatiesysteem, maar kan het ook zijn dat u iets moet verzenden naar het station van Nijmegen. Toch is het adres station Nijmegen vrij lastig te vinden op de website van de NS. Het officiële adres station Nijmegen is Stationsplein 6 te Nijmegen. Aan de hand van dit adres zult u het station altijd kunnen vinden op kaarten of met een navigatiesysteem. Moet u iets verzenden naar het station van Nijmegen, dan hebt u ook de postcode nodig. De postcode van station Nijmegen is 6512 AB.

Google Maps gebruiken

Wilt u het station van Nijmegen opzoeken op een online kaart van bijvoorbeeld Google Maps of Bing Maps, dan gaat u naar de betreffende zoekmachine en kunt u het adres station Nijmegen dat hierboven is gegeven invoeren. Vervolgens klikt u op de link naar Google Maps of Bing Maps. Op de kaart kunt u direct zien waar het station van Nijmegen gelegen is en hoe het station gelegen is ten opzichte van de stad Nijmegen zelf en de omgeving. Ook op navigatiesystemen kunt u het adres station Nijmegen invullen om een route te krijgen die u naar het station van Nijmegen leidt.

Navigatiesysteem

Herkent uw navigatiesysteem het volledige adres station Nijmegen niet, dan kunt u ook alleen de straatnaam van het station invullen. Eenmaal aangekomen in de straat van het station ziet u direct waar het station zelf gelegen is. Vooral dankzij de hoge toren die hoort bij het station is het station niet te missen. Overigens is het voor de meeste online kaarten en navigatiesystemen niet nodig om het volledige adres station Nijmegen te hebben. De meeste online kaarten en navigatiesystemen herkennen ook enkel de invoer 'Station Nijmegen'. Toch is het verstandig wel weet te hebben van het adres station Nijmegen.